زیست فناوری کشاورزی

مرکز جامع اطلاع رسانی

استفاده از ظرفیتهای بیوتکنولوژی برای تأمین امنیت غذایی

 

با استفاده از ظرفیتهای بیوتکنولوژی داخلی از جمله تولید گیاهان تراریخته یا اصلاح ژنتیکی شده نوین، می توان گام مهمی در جهت تأمین امنیت غذایی کشور برداشت. توضیحات دکتر محمود تولایی (رئیس انجمن ژنتیک ایران) در ویدیو کلیپ ارائه شده قابل مشاهده است.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اخبار ویژه

اخبار

این پایگاه اطلاع رسانی به کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری تعلق دارد.