کاربرد غذایی کلزای تراریخته تولیدکننده امگا 3 در استرالیا

منتشر شده در جمعه, 16 اسفند 1398 16:35

Nuseed از شرکت‌های فرعی Nufarm کلزایی را از طریق اصلاح ژنتیکی ایجاد کرده که قادر به تولید امگا ۳ جهت تغذیه انسان و دام است که این محصول به تأیید مجامع قانونی استرالیا رسیده است.

این کلزای تراریخته یا اصلاح ژنتیکی شده نوین، اولین منبع گیاهی اسیدهای چرب امگا ۳ است. یک هکتار از این دانه روغنی می‌تواند به طور بالقوه مقدار امگا ۳ برابر با 10 هزار کیلوگرم ماهی را تولید کند. منابع گیاهی تولیدکننده روغن امگا ۳ می‌توانند فشار روی ذخایر ماهی را که منبع اصلی اسیدهای چرب هستند، کاهش دهند.

در سال ۲۰۱۸ عمده تمرکز بر ادامه آزمایش‌های مزرعه‌ای این محصول بوده و قرار بود این محصول در سال ۲۰۱۹ تجاری شود. امگا ۳ حاصل ابتدا جهت تغذیه آبزیان تحت برند Aquaterra و سپس جهت تغذیه انسانی تحت نام Nutriterra عرضه خواهد شد.

ترجمه و تلخیص: سارا هجری

به سفارش مرکز جامع اطلاع رسانی زیست فناوری کشاورزی

کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری

منبع

برچسب ها: