افزایش 110 برابری کشت محصولات تراریخته طی 20 سال

منتشر شده در چهارشنبه, 01 خرداد 1398 04:29

دانشمندان با استفاده از زیست فناوری گیاهان مهندسی ژنتیک شده مقاوم به آفات، خشکی، شوری و ... را تولید کردند. از سال 1996 کشت و تولید این محصولات در شش کشور آمریکا، چین، آرژانتین، کانادا، استرالیا و مکزیک آغاز گردید. در سال 2016، 185/1 میلیون هکتار محصول تراریخته یا اصلاح ژنتیکی شده نوین در 26 کشور جهان کشت شده است. از سال 1996 که محصولات تراریخته در سطح 1/7 میلیون هکتار کشت شدند تا سال 2016، سطح زیر کشت این محصولات افزایش 110 برابری داشته است. این فناوری پذیرفته شده ترین فناوری مورد استفاده بشر در بخش کشاورزی است. دکتر محبوبه جعفرزاده (متخصص ژنتیک مولکولی و فیزیولوژیست) از پذیرش بالای محصولات تراریخته و همچنین مزایای استفاده از این محصولات می گوید.

برچسب ها: